Doktor House ismét lenyomta a Szökést

Doktor House ismét lenyomta a Szökést

2007. október 9. 22:12, Kedd
Az ember azt várta, hogy hasonló csikicsuki lesz szerda este kilenckor, mint nyáron, amikor is a Doktor House és a Miami helyszínelők egymást nyomátk le felváltva - a néző sem tudta igazából eldönteni, hogy melyik a megtekintésre érdemes sorozat.

Idővel persze döntöttek és ahogy várható volt, a Miami helyszínelőket választották (hiába, a nemzetközi rend), viszont az RTL Klub ezúttal tőle szokatlanul jótékony módon elpakolta a CSI: Miamit a House elől péntekre, így megnyílt az út a TV2 teljes szerdai diadalához.

Bár a Szökés második évadának nyitórészét még többen nézték, mint Doktor House legújabb kalandjait, három hete az orvosos krimi már olyannyira simán páholta el a fegyencek szökését bemutató RTL-es sorozatot, hogy a TV2 új szerdai rekordot állított fel a House-szal (1,4 millió néző).

Ekkor jött Frei Tamás Dossziéja, mely visszavetette a csatornát és Scofield galerije ismét győzni tudott, de múlt héten ismét 1 millió 146 ezren választották a Doktor House-t és csak 1 millió 24 ezren a Szökést. A nagy kérdés, hogy az RTL Klub meddig viseli el, hogy tavaly üdvöskéjének ezúttal legyőzője akadt?

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások