Magyarázzák a Prison Break-halált

Magyarázzák a Prison Break-halált

2007. október 21. 21:05, Vasárnap
Amerikában sokakat sokként érhetett a 3. évad egyik fejleménye, melyben az egyik gyakran feltűnő arc pályafutása csúfos véget ért. Mivel idehaza még csak a 2. évad fut a képernyőkön, ezért csakis az kattintson, akit nem zavar a poén ellövése.

Utolsó figyelmeztetés, böszme 3. évados spoiler következik, csak saját felelősségre olvasandó.

Tehát. A 3. évad 4. részében megtörtént az, amit már a 3. epizódból is sokan sejteni véltek, miszerint Lincoln egy olyan dobozt kapott, melyben Dr. Sara Tacredi feje található, vagyis Sarah Wayne Callies figurájától el kell búcsúznia a nézőknek. Legalábbis minden jel erre utal.

A furcsa és sokkoló lépést Matt Olmstead a TVGuide-nak azzal indokolta, hogy Michael Scofieldnak valahogy további motivációt kellett adni a soron következő részekre, hiszen ő az a típus, aki ha "megszerzi a lányt", akkor minden bizonnyal továbbállna, ahelyett, hogy a végére járna az összeesküvésnek. Így hát bármennyire is fájt a készítőknek Sara eltávolítása a sorozatból, szükséges és elkerülhetetlen lépés volt.

Ehhez egyébként kapóra jött a színésznő terhessége és júniusi szülése is, hiszen az első részekből mindenféleképpen ki kellett maradnia. Ezt a távollétet egyébként testdublőrökkel próbálták valahogy megoldani a készítők.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások