Szervezetek előtt is nyit az iWiW

Szervezetek előtt is nyit az iWiW

2007. november 15. 13:25, Csütörtök
Az egyéni felhasználókon kívül a civil kezdeményezések, a non-profit szervezetek és az üzleti vállalkozások számára is funkcionálisan használhatóvá válik az iWiW, miközben az egyéni felhasználók megszabadulnak a kéretlen bejelölésektől.

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően "újjászületik" az iWiW. A tesztelési időszakot követően még idén minden felhasználó előtt nyitottá és elérhetővé válik a közösségi portál új szolgáltatása, az iWiW Közösségi Rendszer, miközben az eddigi funkciók is továbbélnek. A honlap közleménye szerint a fejlesztés lényege, hogy a személyek elkülönüljenek a csoportoktól.

"Az iWiW Közösségi Rendszer a civil közösségek tulajdonosainak, a non-profit szervezeteknek és az üzleti felhasználóknak is számos újdonságot kínál. A közösségi marketing által új esélyt, kommunikációs lehetőségeket kapnak, amely kitörési lehetőségeket tartogathat számukra" - nyilatkozta Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója a fejlesztésről. "A civil közösségek tetszőleges tematika, érdeklődési kör mentén tudnak csoportokat létrehozni, közösséget teremteni, működtetni. A non-profit szervezetek számára ezzel szintén személyes, kétirányú kommunikációtós megoldás adódik: ezentúl hatékony alternatívával élhetnek a hagyományos kommunikációs eszközökhöz képest. Az üzleti felhasználók pedig úgy érhetnek el célzottan tömegeket, hogy erőfeszítéseik - a közösségeken belüli hozzájáruláson és érdeklődésen alapuló részvétel miatt - rendkívül költséghatékony marad" - tette hozzá az ügyvezető

A közösségalapítás folyamata és a közösséghez csatlakozás menete, és a létező közösségek megtalálása természetesen nagyon egyszerű: az ezzel kapcsolatos információk a portál több pontján, több útvonalán keresztül elérhetővé válnak, ezen kívül a felhasználók a közösségi rendszeren belül számos kommunikációs eszközzel.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások