Viasat3: Majoros Péter, Árpa Attila és a gyerekek

Viasat3: Majoros Péter, Árpa Attila és a gyerekek

2008. január 13. 18:30, Vasárnap
A közhiedelemmel ellentétben nem lehet minden mozgóképet eladni gyerekkel, kutyával és delfinnel - a Viasat 3 hosszas tanakodás után mégis úgy döntött, hogy az előbb említett faktorok közül a gyerekeket választják és velük próbálnak meg egy talkshow-t készíteni.

Ennek eredményeképp pedig február végétől új, saját gyártású talkshow-val jelentkezik a VIASAT3. A Kölykök című műsor minden hétköznap, kora este lesz látható a csatornán.

A VIASAT3 új műsorában a tervek szerint gyerekek nyilvánítanának véleményt politikai, társadalmi, történelmi és kulturális eseményekkel és személyekkel kapcsolatban, próbára tesznek közéleti szereplőket és a végén eldöntik, mennyire tetszett nekik az adott vendég.


A talkshow különlegessége, hogy az ígéretek szerint a gyerekek bármiféle ráhatás nélkül, saját véleményüket, gondolataikat mondják majd el cenzúrázatlanul, görbe tükröt mutatva a társadalomnak és a mai magyar sztárvilágnak. A showban 5 és 10 év közötti gyerekek szerepelnek majd, a szereplőválogatás a héten kezdődött.

A gyerekek minden adásban vendégül látnak egy-egy sztárt, akit műveltségileg és emberileg is tesztelnek, igazmondásra "kényszerítik" szerelem, pénz, szakmai élet témában, majd kendőzetlenül mondják el pozitív vagy negatív benyomásukat, véleményüket, az adott vendég jelenlétében. A show műsorvezetője Majoros Péter lesz, a producer Árpa Attila.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások