Bővült a a StarCraft 2 oldala

Bővült a a StarCraft 2 oldala

2008. január 28. 13:38, Hétfő
A Blizzard tavaly májusban végre színt vallott, és bejelentette a StarCraft folytatását. Azóta serényen dolgoznak a programon, és nem egy kép, videó és információ látott napvilágot.

A hatalmas mennyiségű médiaanyag mellett azonban a kommunikációs órákon csak visszacsatolásnak nevezett művelet mindeddig elmaradt. Észrevette ezt a Blizzard is, és a hivatalos oldalon található menüpontokat kibővítették egy "közösség-re" hallgatóval. Ezen belül mindent megtalálunk, ami a billentyűzettel kifejezett verbális kommunikációnkat kielégítené. Fórumozhatunk a többi SC rajongóval, kérdéseket tehetünk fel a fejlesztőknek, és persze itt értesülhetünk a legújabb hírekről. Sőt, a legvérmesebb rajongóknak az oldal alján egy "fansite kit" is rendelkezésre áll, amelyet letöltve azonnal egy komplett Starcraft II rajongói oldal áll készenlétben, és már csak finomítani kell rajta.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A WoW-hoz hasonlóan, a SC 2-nek is megszületett az első, igazán mérvadó hazai rajongói oldala. A Starcraft 2.hu grafikailag ugyan kissé elmaradott, de tele van fontos információkkal, egyszóval azok számára, akik nem tudnak angolul vagy németül, tökéletes kiindulópont.

Starcraft 2

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások