Idő előtt ér véget az Odaát 3. évada

Idő előtt ér véget az Odaát 3. évada

2008. február 2. 14:19, Szombat
Amerikában Supernatural, itthon mindenki csak Odaátként emlegeti a természetfelettivel küzdő két testvér történetét, melyet a készítők kimondva-kimondatlanul is az X-akták utódjának szántak. Míg mi a második évad történéseit figyelhetjük, addig Amerika azon bánkódik, hogy a 3. csak csonka évad lesz.

A hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhetően az éppen aktuálisan futó amerikai tévésorozatok készítése immáron harmadik hónapja áll és, ha figyelembe vesszük, hogy egy "normális", sztrájkmentes évad esetében júliustól áprilisig készülnek az epizódok, meg lehet saccolni, hogy egy ekkora leállás mennyi epizód kiesését okozhatja egy-egy sorozatban.


Saccolás helyet az Odaát készítője és mindenese, Eric Kripke nyilatkozott arról, hogy miképpen is befolyásolja a munkabeszüntetés a sorozatukat. Kiderült, hogy az összesen 12 leforgatott epizóddal rendelkező széria, a legjobb esetben is csak 2-3 résznyi lezárást fog kapni a 3. évadban, ami 15-16 forgatandó részt jelent, a tervezett 22 helyett.

Persze ez az előrejelzés csak akkor érvényes, ha a sztrájk egy hónapon belül véget ér. Ellenkező esetben a sorozat 3. évada ott fejeződik be, ahol a sztrájk miatt leállni kényszerültek.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások