TV2: Élő tájékoztatás március 15-ről

TV2: Élő tájékoztatás március 15-ről

2008. március 14. 18:19, Péntek
Kiemelt fontossággal és a "XXI. század technikájával" kezeli a TV2 az 1848-as forradalom és szabadságharc 160. évfordulóját, hiszen a március 15-i nemzeti ünnep minden fontosabb budapesti helyszínéről egész nap élőben tudósít a www.tenyek.hu oldalon.

A reggel kilenc órától estig tartó folyamatos, élő közvetítés segítségével a TV2 hírműsorának honlapjára kattintó érdeklődők egyszerre lehetnek ott virtuálisan a Parlamentnél, a Múzeumkertben, a Petőfi-szobornál és az Erzsébet hídon is.

A csatorna közlése szerint 2008. március 15-én Magyarországon először nyílik arra lehetőség, hogy több helyszínről, folyamatosan és akár szimultán tájékozódjanak a netezők élő televíziós közvetítés on-line közzétételén keresztül. A TV2 ugyanis egész nap élőben közvetíti a nemzeti ünnep budapesti történéseit, így többek közt a Parlament előtti ünnepélyes zászlófelvonást, a Múzeumkertben zajló ünnepi műsort, a Fővárosi Önkormányzat megemlékezését a Petőfi-szobornál és a FIDESZ Erzsébet hídra meghirdetett nagygyűlését.

Azok, akik nem tudnak személyesen részt venni a programokon, amellett hogy az oldalon élőben követhetik figyelemmel az eseményeket, a Tények riportereinek élő bejelentkezéséből további információkat tudhatnak meg a nap eseményeiről.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások