Frei Tamás Botswanába viszi a TV2 sztárjait

Frei Tamás Botswanába viszi a TV2 sztárjait

2008. szeptember 13. 17:30, Szombat
Teljesen véletlenül az RTL Klub és a TV2 is egyszerre akarja egzotikus tájakra vinni sztárjait, hogy azt követően egyesével hazaküldhessék őket a nézők. Szokás szerint, míg az RTL Klub külföldi formátumot vásárolt, addig a TV2 ötlete saját fejlesztésű.

Frei Tamás A sztárok a fejükre esnek című új kalandshowját a világhírű producerekkel, Kirsten van Nieuwenhuijzennel és Mark van Berkellel fejlesztette ki egyéves megfeszített munkát követően, s éppen ezért a műsor igazi világpremier lesz. A TV2 szerint most először fordulhat elő, hogy egy magyar fejlesztésű műsorötlet nagy, nemzetközi formátummá válhat. (Bár annak idején a Való világ, a Megasztár és a Dalnokok ligája eladásáról is volt szó...)

A kalandos valóságshowban (a reality kifejezést próbálják kerülni a csatornánál) tíz ismert magyar közéleti személyiség (vö. "sztár") izgalmas, veszélyekkel teli küldetésre indul Afrika távoli, vadregényes országaiba, Zambiába és Botswanába. A szereplők táborról táborra utazva küzdenek meg Afrika vadvilágával, nomád törzseivel és a természet embert próbáló kihívásaival. A műsorban természetesen komoly szerepet kapnak a televíziónézők is, hiszen a napi élő adások után a hétvégén ők maguk dönthetik el szavazataikkal, kik azok a sztárok, akik folytathatják a reality-t.

A két műsorvezető Liptai Claudia és Kovács Áron lesz, akik a helyszínről jelentkeznek hétköznap esténként főműsor időben, a szereplők között biztosan ott lesz Bódi Margó, Bódi Guszti, Kozsó és Horváth Ágnes, volt egészségügyi miniszter. A többiek kilétét egyelőre még homály fedi...

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások