Végre látványos kivégzések

Végre látványos kivégzések

2008. november 15. 15:26, Szombat
A jövő héten jelenik meg a Mortal Kombat vs. DC Universe című verekedős játék, mellyel már elég sokat foglalkoztunk. Az elsőre érdekes elegynek tűnő alkotás lassan egy színvonalas verekedős programmá alakult, ám a gyengére sikeredett kivégzések sok rajongót elriasztottak.

Ma azonban végre felcsillant egy halvány reménysugár, hiszen megérkezett egy újabb videó, melyben ismét három karakter kivégzését tekinthetjük meg. Baraka mozdulatsora ismét elég béna lett, de Liu Kang és a Denevérember már jóval impozánsabb. Mondjuk a korábbi részek kivégzéseitől még így is messze elmaradnak, de ebből a közegből messze kiemelkednek.


Kivégzések


Harc


Joker és Kano harca

És ha már itt tartunk, találtunk egy kicsit hosszabb filmecskét is, melyben valódi harc látható. Először Macskanő és Sonya Blade, majd Scorpion és a Villám küzdenek egy kicsit egymással. Sajnos a látottak elég vegyes képet festenek a játékról, főleg a karakterek mozgásával van gondunk. De a Joker kontra Kano csata fantasztikus, az őrült bohóc karakterét tökéletesen alkották meg a fejlesztők.

Közben pedig a csak 16-án debütáló Mortal Kombat vs. DC Universe is idő előtt felkerült a netre, szinte minden torrent-oldalról le lehet tölteni a teljes X360 verziót.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások