Íme az összes MK vs. DC Universe kivégzés

Íme az összes MK vs. DC Universe kivégzés

2008. november 23. 23:03, Vasárnap
Korábban már apránként csepegtettük a rajongókat - talán jogosan - teljesen megosztó Mortal Kombat vs. DC Universe kivégzéseit, ám a hétvégén a Gametrailers honlapján felbukkant egy rajongó által készített videó, melyen minden karakter minden kivégzőmozdulata látható.

Barakától kezdve Raidenen át Csodanőig minden karakter mindkét fatality-je (hősöknél Heroic Brutality) megtekinthető a több mint nyolcperces videóban, melynek természetesen a minősége nem a legjobb, ám arra elég, hogy mindenki eldönthesse: mennyire sikerült a Mortal Kombat játékok egyediségét nyújtó befejezéseket átmenteni az új részbe.



A kép elég vegyes. Míg akadnak kifejezetten a karakterhez passzoló brutalitások (ilyen például Joker pisztolyos és kártyás kivégzése vagy Scorpion tűzfújása), addig vannak teljesen "ostoba" mozdulatok is (Macskanő és Csodanő a legrosszabb). A Mortal Kombat vs. DC Universe közel egy hete jelent meg konzolokra és a Midway első adatai alapján nem hozta az elvárt szintet. Sajnos azt nem árultál el, hogy ez számokban mit is jelent.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások