Készül a Ghost Recon 4

Készül a Ghost Recon 4

2008. december 3. 21:18, Szerda
Nem meglepő hír ütötte fel a fejét az egyik internetes magazin oldalán. A W[N]M értesülése szerint javában készül a nagy sikert aratott Tom Clancy's Ghost Recon negyedik része.

Sőt, az oldalon már hivatalos megjelenési dátumot is olvashatunk, mely 2009. szeptemberére esik. A döntés abszolút nem lenne meglepő, hiszen a Ghost Recon eddigi három része - valamint a kiegészítő lemezek - igazi siker volt, a cím a Ubisoft egyik húzóneve. Ráadásul a kiadó korábban megvette a híres író nevét és nem hiszem, hogy épp az egyik legjobban fogyó szériáját hagyná parlagon heverni.

Ráadásul korábban már megemlítette a francia kiadó egyik munkatársa, hogy a Tom Clancy-féle játékokkal komoly távlati terveik vannak. Az elképzeléseik szerint kereszteznék a programokat és így próbálnának meg egy egységes történetet kreálni. Sajnos nem arról van szó, hogy például az Endwarban megtámadunk egy egységet, akkor átváltunk "Ghost Reconba" és elkezdhetjük a mészárlást. Csupán annyi, hogy komoly áthallások lesznek a Splinter Cell - Ghost Recon - Endwar - Rainbow Six játékokban. Előfordulhat, hogy egy olyan területen kell majd lopakodnunk Fisher barátunkkal, amit a történet szerint épp mi romboltunk le az Endwarban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások