Zombie-film lesz az új Halloween

Zombie-film lesz az új Halloween

2008. december 18. 04:49, Csütörtök
Egy ideje már folytak a találgatások, hogy ki fogja rendezni az új Halloween-filmet, s végül a Dimension Films úgy döntött, hogy nem okoz meglepetést és a papírforma mellett teszi le a voksát, így az első Halloween-újragondolást készítő Rob Zombie fog visszatérni.

Mindent az első hétvégi bevétel fog eldönteni - az, hogy a rajongók mennyire hajlandóak feledni az előző Halloween hibáit, hiszen meglehetősen negatív kritikák érték a filmet. Ezektől eltekintve a 2007-es Halloween mégiscsak a legsikeresebb lett a 9 részt számláló sorozatban (54 milliós amerikai bevétel, 20 millió dollár a világ többi részén). Rob Zombie elmondta, hogy a H2 ott fog folytatódni, ahol az előző rész véget ért, de természetesen nem az eredeti Halloween 2-t veszi alapul, hanem újabb és újabb, eddig feltérképezetlen területeket kíván meghódítani a sorozattal.

Az új Halloween-film, amellett, hogy vele renoméját állíthatja helyre Rob Zombie, azért is igazi kihívás lesz, mert októberre el kell készülni vele, hogy a horrorhónapban kerülhessen sor a bemutatóra, persze tisztes távolságtól a Halloweenre időzített Fűész 6-tól.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások