The Last Remnant - PC-n is

The Last Remnant - PC-n is

2008. december 17. 23:03, Szerda
Emlékszem tavaly áprilisban egy neves internetes magazin áprilisi tréfaként hozta le a következő címmel ellátott anyagot: "Final Fantasy XIII X360-ra és PC-re". Akkor még mindenki nevetett eme viccen, mely mára véres valósággá vált.

A Sony elvesztette az exkluzívitását a Square-Enix játékok felett és így a fejlesztők bármely platformra megjelentethetik programjaikat, mely lehetőséggel a Square szerencsére él is. Nem is olyan régen jelent meg X360-ra a The Last Remnant című JRPG, de nem aratott átütő sikert. Nem a játékkal volt a gond, hanem a piaccal. Japánban még mindig több PS3 fogy, mint X360, így a japán RPG-k piaca ott jóval kisebb.



A The Last Remnant tavasszal megérkezik PC-re is, méghozzá pár extra tartalommal. A játék maga az Unreal Engine 3-mal készült, így a látványra nem lehet panasz, ráadásul maga a sztori is a helyén van. A The Last Remnant több, mint ezer évvel ezelőtt játszódik egy fiktív világban. A főszereplő egyszerűen a Hódító névre hallgat és őt irányítva kell feladatokat teljesítenünk a Mitrák, Yamák, Qsitik és Sovannik világában.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások