Készül az új Mortal Kombat játék

Készül az új Mortal Kombat játék

2009. január 28. 07:27, Szerda
A megfelelő névvel minden eladható tézis újabb bizonyítást nyert. A nem túl jól sikerült - és akkor még szépen fogalmaztam - Mortal Kombat vs. DC Universe milliós eladásokat produkál konzolokon - pontosan 1,8 millió felett jár pár darabbal -, így a Midway rögtön el is kezdte a következő részt.

A fejlesztők egyenlőre semmit nem hajlandóak elárulni a tervezett részről, így nem tudni, hogy a "szimpla" Mortal Kombat-franchise kap folytatást vagy ez a vérmentes szuperhős-változat kap egy második részt. Ed Boon szerint azonban belátható időn belül bővebb információkat is megtudhatunk a tervezett játékról.



A Mortal Kombat széria igen komoly múltra tekint vissza. A Street Fighter akkori legnagyobb kihívója három, szinte tökéletes epizód után egy félresikerült negyedik résszel próbált átlépni a harmadik dimenzióba. A sikertelenség hatására ezután nem is érkezett Mortal Kombat játék PC-re. A legújabb, első next-gen (vagy inkább now-gen?) rész is csak X360-on és PS3-on jelent meg és végül aratott sikert.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások