Sikeres Raimi új horrorja

Sikeres Raimi új horrorja

2009. január 31. 19:39, Szombat
A héten tartották meg a Sam Raimi rendezésében készülődő Drag Me to Hell című horror első tesztvetítését, melyen pár újságíró is részt vett. A visszajelzések, kritikák meglepően pozitív visszhangot adtak a filmről.

A tesztvetítésre Burbankben került sor és már az egy kellemes meglepetés volt a jelen lévő újságírók számára, hogy semmilyen "a bemutatóig nem írok semmit róla" szerződést nem kellett aláírni, így ma már tömegével találhatók a neten Drag Me to Hell kritikák. De kezdjük magával a film történetével.

A Drag Me to Hell teljes mértékben a Raimi család munkája. Sam rendezi és producerként bábáskodik a film felett, míg testvérével, Ivannal írták meg a film forgatókönyvét. A történet főszereplője egy sikeres és törtető Los Angeles-i hitelügyintéző Christine Brown, akinek szinte tökéletes élete van elbűvölő barátja mellett.



Egy nap azonban a titokzatos Mrs. Ganush szorul hitelre, ám Christina - hogy főnökénél jó pontokat szerezzen - elutasítja őt és így elveszik az idős nő házát. "Jó tett helyébe jót várj" - tartja a mondás és Ganush néni él is vele: a halálos Lamia átokkal sújtja Christinát, akinek ettől fogva teljesen megváltozik az élete.

A kritikák szerint Sam Raimi nem felejtette el, hogyan is kell horrort készíteni. Bár a film a PG-13-as besorolást kapta, a Drag Me to Hell kellően ijesztő és ráadásul maga a történet is elég egyedi. Az egyik cikk írója kiemeli, hogy végre nem egy remake vagy előzményfilm pörgött a vásznon, hanem egy kellően erős történetű horror.

Szóval a jelek szerint jól sikerült Sam Raimi Pókember 4 előtti kis "ujjgyakorlata". A Drag Me to Hell még átesik pár vágáson és javításon, hogy május 29-én végre szélesebb közönség előtt is megmérettessen.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások