Csak konzolokra jön az új Indy játék

Csak konzolokra jön az új Indy játék

2009. február 6. 05:24, Péntek
Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a LucasArts a Star Wars világában játszódó The Force Unleashed kedvéért dobta a legújabb Indiana Jones játék tervezetét.

Mára bebizonyosodott, hogy ez nem igaz - de sajnos csak részben. A hivatalosan Indiana Jones and the Staff of Kings címet kapott projektről a fejlesztők ma rántották le a leplet. Kezdjük rögtön a rossz hírrel: a játék csak PSP-n, Wii-n, PS2-n és NDS-es jelenik meg. Vagyis nem elég, hogy a PC-sek, de még a jelenlegi generációs konzolokkal bíró játékosok sem kapnak Indyből.


A Staff of Kings 1939-ben játszódik és Indy - szokás szerint - szinte az egész Földet körbeutazza, hogy megszerezze a Mózes botja névre hallgató relikviát. Ellenfele Magnus Völler névre hallgat, aki szintén eme kincsre vágyakozik. Természetesen temérdek akciójelenet és jó pár logikai feladvány vár ránk az út során.

Wii-n két fős kooperatív játékmód és az irányítóval vezérelhető ostor teszi élvezhetőbbé a Staff of Kings-et. Jó hír lehet a rajongóknak, hogy megnyitható extraként a klasszikus Indiana Jones and the Fate of Atlantis nevezetű kalandjáték is megtalálható lesz a játékban.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások