Az ember csak röhög a Viasaton

Az ember csak röhög a Viasaton

2009. február 16. 21:21, Hétfő
A Viasat 3 programja eddig sem szűkölködött a nézőből nevetést kiváltó produkcióktól, de márciusban ezek száma ismét nő - egy újabb családi komédiára csapott le az elmúlt időszakban egyre inkább a női nézőkre koncentráló csatorna.

Jóbarátok, Nem ér a nevem, Két pasi meg egy kicsi, Monk, a flúgos nyomozó, Psych - Dilis detektívek, hogy csak pár címet említsünk a jelenlegi Viasatos mosolypalettáról, bár való igaz, hogy Christina Applegate és Charlie Sheen komédiáján kívül mindegyik termékre az import címkét lehet ráragasztani, hiszen a többi sorozatot először a TV2-n láthattuk.

A március 2-án bemutatkozó Pimaszok (8 Simple Rules) is a Viasat-istálló saját termékének tekinthető, tehát a magyar premiernek lehetünk szemtanúi a John Ritter és Katey Sagal főszereplésével készült komédia elérkeztekor. A sorozat egy klasszikus családi humorszéria lesz, melyben egy lányait a randizástól féltő apa gondjaival ismerkedhetünk meg. Start tehát március 2-án, 19.30-tól, a Szex és New York light után, de még a Két pasi meg egy kicsi előtt.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások