A Blizzard Redneck Rampage játékon dolgozik?

A Blizzard Redneck Rampage játékon dolgozik?

2009. április 6. 23:08, Hétfő
A Blizzard az idei GDC-n elhintette, hogy az eddig bejelentett játékain (StarCraft 2, Diablo 3) kívül további kettő programon dolgozik.

Az első egy MMO lesz, azonban ez egy teljesen új világban játszódik majd és nem lesz köze sem a World of WarCrafthoz sem pedig a StarCrafthoz. A második sokak szerint a már évekkel ezelőtt leállított StarCraft: Ghost lesz, ám a hétvégén újabb lehetőség merült fel.



Pár élelmes és figyelmes újságíró ugyanis kiszúrta, hogy a Blizzard szép csendben megvásárolta a Redneck Rampage jogait, ráadásul az első részt fejlesztők közül sokan ma már a Blizzard alkalmazottai. Szóval nem lenne meglepő, ha - a fejlesztőket ismerve - pár év múlva bejelentenék a következő Redneck Rampage játékot. Akinek kimaradt az életéből az amerikai lakókocsiban élő "vörösnyakúak" kalandsorozata, az jobban teszi, ha pótolja eme lemaradását. A Redneck Rampage 1997-ben debütált, méghozzá hatalmas sikerrel. Ezután még két FPS és legutóbb egy vadászós játék látott napvilágot a franchise berkeiben.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások