Hírek az élőszereplős Star Wars-sorozatról

Hírek az élőszereplős Star Wars-sorozatról

2009. július 9. 20:23, Csütörtök
Jó ideje nem lehetett hallani hírt a készülő új Star Wars-sorozatról, többek között azért, mert a rajongók SW-érzékeit ellepték a mostani Star Wars-sorozatról szóló jó hírek, hiszen a Klónok háborúja animációs sorozat meglehetősen sikeresnek bizonyult, így nemsokára jöhet belőle a 2. évad.

Na, nem mintha a világ nyolcadik csodája lenne egy sikeres Star Wars-produktum, az azonban tényleg kérdéses, hogy egy élőszereplős tévésorozat hogyan fog muzsikálni abban az amerikai televíziózásban, mely, pár kivételtől eltekintve, kiveti magából a scifi műfaját.

A leginkább kábeltévéken megélő zsáner mindenesetre 1-2 év múlva már biztos, hogy bővülni fog a Csillagok háborúja-sorozattal, melyet Ausztráliában fognak forgatni, s a hírek szerint az írói gárdát is helyiekből próbálják összeverbuválni. Rick McCallum producer meglepő módon nem a scifiben jártas írókat keresett meg első körben, hanem két (díjnyertes) női sorozat írógárdáját, hogy közülük válasszon ki pár embert, akik kevéssé ismert vagy új SW-karakterek köré kerítenek egy izgalmas sorozatot.

Az ismert Star Wars-arcok, ha fel is fognak tűnni, akkor csak cameo-szerepben, bár való igaz, hogy a hírek szerint Boba Fett több teret fog kapni egy felvillanásnál.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások