Újabb két sikersorozatot talált az ősz

Újabb két sikersorozatot talált az ősz

2009. október 10. 00:09, Szombat
Még csak alig pár hét telt el az őszi tévés idénykezdet óta, máris eldőlni látszik a legtöbb új sorozatról, hogy a siker vagy a bukás útjára lépett. A CBS csatorna újoncai például a hagyományoknak megfelelően elég jól szerepelnek.

Ez a jó szereplés 13-17 milliós nézettséget takar, s az ilyen adatokat produkáló új sorozatokat (NCIS: Los Angeles, The Good Wife) az adó azzal díjazta, hogy 13-ról 22-re emelte a májusig bemutatandó epizódok számát.

Az NCIS: Los Angeles a CBS legnézettebb sorozatának, az NCIS-nek a testvérsorozata, így a sikerben semmi meglepő nincs, ellentétben a The Good Wife-éban, mely egy jogi dráma erős érzelmi töltettel, Julianna Margulies-szel a főszerepben. A sorozat története szerint a hősnő ügyész férje börtönbe kerül korrupció miatt, így a család ellátása a feleségére marad, aki egy barátja ügyvédi irodájában vállal állást. Érdekesség, hogy Margulies úgy egy éve éppen egy ügyvédes sorozattal, a Canterbury esetekkel még megbukott, most azonban rámosolygott a szerencse.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások