Halálra ítéltetett a Borderlands?

Halálra ítéltetett a Borderlands?

2009. október 21. 09:37, Szerda
A héten jelenik meg a Gearbox régóta készülő és komoly változtatásokon átesett FPS-RPG ötvözete, a Borderlands. A kritikusok számára feloldottnak tekinthető a megszokott "tilos róla írni" embargó, így már az első értékelések is megjelentek. A Borderlands a nagyobb lapoknál egészen kiválóan szerepelt (IGN 8.8, GamePro 4.5/5 stb.), ám akad, aki nem ilyen derülátó. A The Wedbush Morgan elemzője, Michael Pachter ugyanis elég negatívan látja a játék jövőjét.

"A Borderlands halálra ítéltetett" - kezdte Patcher. "Szerintem ez a játék tipikus példája annak, amikor egy program megjelenését rosszul időzítik. Olyan dátumot kellett volna keresni, amikor szabadon kifuthatja magát ez az amúgy remek játék. Szerintem ugyanis a Borderlands nem annyira RPG, mint azt el akarják hitetni velünk."



"Lássuk be, a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins az RPG-rajongók igazi vágya, az FPS fanok pedig a Modern Warfare 2-re vágynak. A kettő keverékével előállni elég nagy bátorság - és butaság." Jelen állás szerint a kritikusok nem értenek egyet a vezető elemzővel, de az eladások majd eldöntik a harcot.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások