Újabb várva várt filmnek nem jött össze

Újabb várva várt filmnek nem jött össze

2010. április 27. 17:09, Kedd
Jennifer Lopez, akárcsak Mel Gibson, nagy kihagyás után jelent meg idén mozifilmben, s a latina színésznő kollegája nyomdokaiba lépve, ugyancsak csalódást keltve tért vissza.

Ki hitte volna, hogy egy olyan felkapott színésznőnek, mint Jennifer Lopez, még sosem volt 100 millió dollár bevételt hozó filmje Amerikában? Nos, úgy tűnik, hogy most sem lesz, mert Lopez legújabb romantikus komédiája, az Ilyen a formán (The Back-Up Plan), melyben Alex O'Loughlin a partnere, 12,2 millió dolláros hétvégi bevételével még az első helyet sem tudta megszerezni Amerikában, az továbbra is az Így neveld a sárkányodat című animációs filmé. (Utóbbi film a gyenge kezdés után pazar folytatást produkál, így kiderült, hogy kár volt temetni, akár folytatódhat is pár év múlva.) Az Ilyen a formán természetesen leginkább a nőket érdekelte (71%), , a nézők 57%-a 30 éven felüli volt, viszont csak 21% volt latino.


A hét másik premierfilmje, a The Losers, akárcsak a Kick-Ass, képregényadaptáció, s akárcsak a Kick-Ass (vagyis Ha/Ver), az elvárás alatt teljesített. Ez a negyedik helyet és 9,4 millió dolláros hétvégi bevételt jelent, s talán azt is, hogy itthon csak DVD-n kerül bemutatásra. A The Losers közönségének 60%-a volt férfi, s a nézők 64%-a 35 éven aluli volt.


Dokumentumfilmként a tavalyi Earth után idén a Disney az Oceans-szel rukkolt elő, mely alig több mint 1000 moziban 6 millió dollárt bevételezett, ami a nyolcadik helyre volt elegendő a hétvégi amerikai toplistán. Jövőre ezen a héten a stúdió az African Cats-et mutatja be.


Péntektől 2800 moziban Brendan Fraser családi komédiája, a Furry Vengeance lesz látható, valamint több 3150 filmszínházban végre bemutatkozik a várva várt Rémálom az Elm utcában (Nightmare on Elm Street).

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások