Januárban jön az új Spartacus-sorozat

Januárban jön az új Spartacus-sorozat

2010. május 11. 23:55, Kedd
A Starz csatorna rábólintott a Spartacus: Blood and Sand íróinak ötletére, miszerint a beteg Andy Whitfield kezelésének idejére egy előzménysorozatot készítenek a gladiátoriskoláról. A tervek szerint több fontos szereplő is visszatér.

A Spartacus januárban tér vissza a Starzra, jelentette be a csatorna sajtóközleményében. Mint arról szó volt, ez a visszatérés egyelőre csak egy 6 részes előzménysorozatot fed, mely elkészítésére azért kényszerült az adó, mert a sorozat főszereplőjét alakító Andy Whitfield éppen rákját kúrálja. (A Starz közlése szerint a színész jól reagál a kezelésekre.)


Az előzményszéria főszereplői között ott lesz John Hannah (Batiatus) és Lucy Lawless (Lucretia), a történet pedig a gladiátoriskola (House of Batiatus) felemelkedésével foglalkozik. A tervek szerint a 6 részből kettőben Andy Whitfield is benne lesz, de számítani lehet Peter Mensah (Doctore), Manu Bennett (Crixus), Antonio Te Maioha (Barca), Nick E Tarabay (Ashur) és Lesley-Ann Brandt (Naevia) visszatérésére is. A forgatás nyáron fog zajlani Új-Zélandon.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások