James Cameron ismét az Avatar 2-ről beszélt

James Cameron ismét az Avatar 2-ről beszélt

2010. május 14. 23:10, Péntek
Nemsokára kiderül, hogy mikor mutatják be az Avatar második részét. Bár arra nem kell számítani, hogy James Cameron el fogja sietni a forgatást, melyről azt véli, hogy nagyjából három évig fog tartani.

James Cameron ezúttal Dél-Koreában, Szöulban nyilatkozott az Avatar folytatásáról, s azzal kapcsolatban elmondta, hogy pár hónap múlva be fogják jelenteni az Avatar 2 mozis bemutatójának dátumát. A filmet természetesen ugyanazzal a technikával forgatnák, mint az első részt, s a minőségi alapanyag előállítása nagyjából 3 évbe fog telni. Ez 18 hónappal rövidebb idő, mint amennyit az Avatar forgatására szántak.


A technológiai fórumon Cameron azt is elmondta, hogy a 3D szerinte fel fogja váltani a 2D-t - majdnem minden színtéren, s 25 év múlva az fog számítani a megszokott formátumnak a mozikban, a tévében és az interneten is. A több mint tíz éve a Titanic-kal is nagyot kaszáló James Cameron scifije, az Avatar három Oscar-díjat nyert, s 2,7 milliárd dolláros világbevételével minden idők legsikeresebb filmjévé vált.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások