Az első Lara Croft and the Guardian of Light trailer

Az első Lara Croft and the Guardian of Light trailer

2010. május 16. 17:59, Vasárnap
A hivatalos gépigény után pár nappal megérkezett az első mozgóképes jelenetsor a Lara Croft and the Guardian of Light című játékból.

Az első képek elég nagy csodálkozást váltottak ki a rajongókból, de a többség még így is érdeklődve várja, hogy mennyire válik be a stílusváltás. Mindenesetre a játék nagyon hangulatosnak tűnik és ráadásul grafikailag is jól teljesít. Megjelenési dátum továbbra sincs, a Crystal Dynamics az idei E3-on jelenti be a premier dátumát.


Valamikor az ősidőkben háború dúlt az istenek között a Füst Tükre miatt. A gonosz Xolotl mindenáron szerette volna megszerezni a mágikus tárgyat, ám ezt Totec megakadályozta. Hogy többé ne legyen veszélyben a világ, a hős áldozatot hozott és a tükörrel együtt eltemette magát egy templomba.

Ám 2000 évvel később a híres régésznő, Lara Croft megtalálja a romokat és ott a Füst Tükrét is. Pár zsoldos azonban titokban követi őt, majd egy adott pillanatban ellopják az értékes leletet és természetesen véletlenül felélesztik Xolotl-t, akit ez a pár ezer éves pihenő nem tántorított el világuralmi terveitől. Szerencsére Totec is feléled, aki Larával szövetkezve indul el egykori ellensége ellen.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások