Az Ong bak sztárja felhagy a filmezéssel?

Az Ong bak sztárja felhagy a filmezéssel?

2010. május 31. 19:50, Hétfő
Információk (vagy pletykák) szerint az Ong bak 3 bukással felérő mozis premierje után Tony Jaa ismét nem bírt a ránehezedő nyomással, s inkább úgy döntött, hogy szerzetesnek áll. Remélhetőleg, csak egy ideig.

A Twitchfilm értesülései szerint Tony Jaa, ázsiai akciófilmsztár lehet, hogy felhagy a filmezéssel. A lap mindezt arra alapozza, hogy a színész pár napja elefánthátra pattant, és a thaiföldi Surin templomába vitette magát, ahol kopaszra borotválta a fejét, esküdt tett, hogy hivatalosan is buddhista szerzetessé válhasson. Persze ez nem jelenti azt, hogy lépése végleges, s a kolostorban maradna örökre, hiszen az efféle szerzeteslét ideiglenes és egyáltalán nem szokatlan az országban. Mindenesetre, ha igaz a hír, akkor elgondolkodtató.


A Twitchfilm, mely már két éve megjósolta, hogy hasonló várható, megpróbált kombinálni, hogy mi válthatta ki a lépést. Az Ong-bak - A thai boksz harcosa és a Sárkány bosszúja sikerei után Jaa következő filmjét már maga akarta rendezni, s ez a vágya ahhoz vezetett, hogy Prachya Pinkaew rendezővel megromlott addigi kapcsolata. Az Ong Bak 2. - A sárkány bosszúja című filmnél már ő állhatott a kamera mögött, de a pletykák szerint nem csak átlépte a költségvetést és a tervezett forgatási határidőt, de még minden reggel csirkéket is áldozott. Ennek és a rá nehezedő nyomásnak köszönhetően tűnt el a forgatás után két hónapra. A végeredmény végül az lett, hogy a veszteségek finanszírozása céljából egy új rendező bevonásával két film lett az Ong bak 2-ből, s a sebtében összedobott Ong bak 3 az első olyan Jaa-film lett, mely megbukott, még csak nem is az első helyen nyitott a thaiföldi mozis toplistán.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások