Itt a Titanic 2 plakátja

Itt a Titanic 2 plakátja

2010. június 19. 23:00, Szombat
Augusztus 24-től lesz megvásárolható Amerikában a Titanic 2, s minden bizonnyal hozzánk is hamar el fog érni DVD-n Shane Van Dyke filmje, melynek ugyan még nincs előzetese, azonban a plakátját már láthatjuk.

Megérkezett a katasztrófafilmek szerelmesei által minden bizonnyal már nagyon várt Titanic 2 plakátja, mely szerint "100 évvel később, ugyanoda csap be a villám". Ebből pedig ki is derül, hogy a film 2012-ben játszódik, 100 évvel a Titanic elsüllyedése után, amikor is egy új luxushajó, a Titanic 2 készül első útjára, azon az útvonalon, melyet annak idején a Titanic is be akart járni. Mivel a műfaj katasztrófafilm, így nem meglepő, hogy a mellékszereplők között feltűnik a jéghegy is.

A Titanic 2-t az aShane Van Dyke rendezte, aki tavaly a Paranormal Entity-t, idén pedig a 6 Guns-t készítette el, de korábban olyan filmeket írt, mint Transmorphers - Robotinvázió, a Street Racer vagy A nap, amikor a Föld megállt. A film főszerepében Bruce Davisont és Brooke Burns-t lehet majd látni augusztus 24-től, ugyanis ekkor jelenik meg az alkotás DVD-n.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások