Reboot lehet a Transformers 4

Reboot lehet a Transformers 4

2010. július 11. 23:30, Vasárnap
Várhatóan a harmadik Transformers-mozifilm lesz a producerek és a rendező utolsó barangolása a robotok univerzumába, de ez nem jelenti még a franchise végét, hiszen azt bármikor rebootolhatja a gyártó stúdió.

A Salt ügynök című Angelina Jolie akciófilm sajtótájékoztatóján a producer, Lorenzo di Bonaventura pár, a Transformers-szel kapcsolatos kérdésre is válaszolt. Többek között elmondta, hogy Megan Fox hirtelen távozását a készítők és a színésznő közötti feszültség csúcspontra jutása okozta, s mindkét fél tudta, hogy ebből nem lesz közös munka. Di Bonaventura ugyan mindent megtett a közös munkáért, azonban arra nem volt esély.

A producer azt is elmondta, hogy nagy valószínűséggel számára, akárcsak Michael Bay-nek, a harmadik Transformers-mozi lesz az utolsó, azonban ez nem jelenti azt, hogy a Paramount stúdió és a Hasbro ne rebootolná a sorozatot új készítő gárdával, s valószínűleg új színészekkel. A producer egyébként nemsokára a híres Atari videójáték, az Asteroids adaptációján kezd el dolgozni, mely mögé hatalmas mitológiát terveznek építeni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások