Újabb elsötétítést szívott meg az RTL Klub

Újabb elsötétítést szívott meg az RTL Klub

2010. július 14. 10:40, Szerda
Az újabb elsötétítés sem hozott sikert az RTL Klubnak, a fekete képernyő a papírformának megfelelően nézettségileg nem teljesített jól. A csatorna műsorváltoztatását pedig félmillió Barátok közt-rajongó is megszenvedte.

Nem járt jól az RTL Klub múlt hét keddi adásfelfüggesztésével, hiszen az este 8 órától végrehajtott elsötétítés nem sok embert érdekelt. Az AGB mérései szerint az alacsony költségvetésű produkció az első órában 41061, míg 21.00-tól már csak 15794 nézőt érdekelt, s ez a nagyok nézettségi versenyében csak a harmadik helyre volt elég a vébémeccset adó m1 és a TV2 mögött. A csatorna a Grace klinikával folytatta aznap műsorát, de a népszerű sorozat 299294 nézős negatív nézőcsúcsot volt kénytelen elkönyvelni.

Az elsötétítés ráadásul a Barátok közt fanatikusait is megzavarta, hiszen míg hétfőn 1,6 millióan, szerdán pedig 1,5 millióan látták a szappanopera epizódjait, addig kedden, a fél nyolcas kezdésre előrehozott részeket mindössze 1,1 millióan nézték meg. Cserébe a TV2 esti műsora, a Túl a csúcson Sylvester Stallonével, több mint egymillió nézőt érdekelt, s ezzel a hét legnézettebb filmje lett.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások