Elvetemült halálcsapdák a Fűrész 7 előzetesében

Elvetemült halálcsapdák a Fűrész 7 előzetesében

2010. július 23. 11:32, Péntek
Miközben a magyar mozikban is látni a Paranormal Activity második részének előzetesét, a Fűrész 7-hez csak most érkezett meg az első trailer, mely alig egy percben mutat be pár elvetemült ötletet.

Elkezdődött a Comic Con San Diegóban, vagyis hirtelen rengeteg előzetes és filmes hír zúdult a rajongókra. Többek között végre a Fűrész hetedik részének első képsorai is melynek feliratai szerint a legjobb a végére marad. Bár az valószínűleg nem sokak fejében fordult meg, hogy a nagy siker első 5 rész és a bukás hatodik epizód után egy sikeres 3D-s folytatás hatására ne készülne el a Fűrész 8.


Nálunk október 21-én kerül mozikba a Fűrész 3D, melynek Amerikában az ötödik rész szintjén kéne teljesítenie anyagilag a folytatáshoz. Az első Fűrész 2004-ben 55 millió dollár bevételt hozott, a második rész már 87-et, de a 80 milliós Fűrész 3-ra sem lehetett panasz. Bár a 4. és 5. rész "csak" 63 és 57 millió dollár bevételt hozott, 30 milliós első hétvégéjük remekül jelezte az igényt a sorozatra - azonban az összesen 27 millióra képes hatodik rész a nézők kiábrándultságára utalt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások