Itt a Tükrök 2 előzetese

Itt a Tükrök 2 előzetese

2010. július 26. 10:11, Hétfő
Csak DVD-re jelenik meg a nagy csalódást keltő Tükrök második része. Az elmúlt évek egyik legklisésebb horrorja talán a mozikat elkerülve újjászülethet, hiszen az alaptörténet bőven bír potenciállal.

Idén ősszel jelenik meg a Tükrök (Mirrors) második része, melynek megérkezett a hivatalos előzetese. A Nick Stahl, William Katt, Emmanuelle Vaugier és Lawrence Turner főszereplésével készülő film egy, a felesége halála után éjjeli őrnek álló férfiról szól, aki azzal kényszerül szembenézni, hogy munkatársai sorban meghalnak, miközben ő egy titokzatos nő után nyomoz, akit a tükrökben lát.


Alexandre Aja feldolgozásfilmje 2008-ban a sztárfőszereplő, Kiefer Sutherland ellenére is csak közepesen szerepelt a mozikban, s Amerikában csalódást keltő 30 millió dollár bevételt hozott. (Nemzetközileg 47-et.) Ezért, s a fanyalgó nézői vélemények miatt nem csoda, hogy a folytatás már csak DVD-re jelenik meg, viszont a Visszatérés a Kísértet-hegyre című DVD-s folytatásfilmet is rendező Víctor García horrorja ezúttal eredeti történeten fog alapulni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások