Ilyen béna lett a Perzsia hercege DVD-re gyártott verziója

Ilyen béna lett a Perzsia hercege DVD-re gyártott verziója

2010. július 30. 23:50, Péntek
Az Asylum stúdió Sinbad 7 kalandjával, vagyis a The 7 Adventures of Sinbad című kalandfilmmel próbált konkurenciát támasztani a nemsokára DVD-n is megjelenő Perzsia hercege: Az idő homokjának.

Az Asylum nevű cég igen nagy hírnévnek örvend a DVD-nézők körében - bár ez inkább hírhedtség, mintsem pozitív értelemben vett híresség. Arról a filmgyártó és -kiadó társaságról van ugyanis szó, mely saját ötletek alapján gyártott scifijeik, horrorjaik és katasztrófafilmjeik mellett, tervezett nagyköltségvetésű játékfilmek olcsóbb verzióit készítik el. (Például a Transformers esetén a Transmorpherst, a Terminátor: Megváltásnál pedig a The Terminators-t, de tavaly készítettek saját Sherlock Holmes-ot is.)


Az Asylum stúdió idén eddig csak egy nagy filmes utánzatot adott ki, a The 7 Adventures of Sinbad, mely elsőre nem egyértelmű, hogy melyik filmnek az olcsósított "feldolgozása", de a reklámanyagot olvasva egyértelműnek tűnik, hogy ezúttal a Perzsia hercege esett áldozatul. Az Asylum szerint Sinbad volt Perzsia igazi hercege, az ő kalandjait feldolgozó filmben Patrick Muldoon játssza a főszerepet.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások