Önálló sorozat lesz a középkori The Sims

Önálló sorozat lesz a középkori The Sims

2010. augusztus 4. 22:25, Szerda
A The Sims sorozat az EA legnagyobb sikere és épp ezért nem csoda, hogy szinte minden hónapban érkezik valami újdonság a játékhoz.

Ezúttal a korábban már bejelentett középkori részről derültek ki friss információk. Az első és legfontosabb, hogy a The Sims Medieval egy önálló rész lesz és nem a harmadik rész kiegészítője. Ez azt is jelenti, hogy nem lesz szükség a The Sims 3-ra a futtatásához. Ráadásul műfajt is vált a program, hiszen az új mellékág egy RPG-életszimulátor-stratégia elegy lesz.

Klikk ide! Klikk ide!

Ezúttal ugyanis nem csupán egy Sim irányítása lesz a feladatunk, hanem a királyság irányítása és felügyelete is. Ezen felül a különböző hősökkel RPG-kből ismert küldetéseket hajthatunk végre, melyekért tapasztalati pontokat kapunk. Ráadásul az sem mindegy, hogy egy feladatot egy varázslóval vagy lovaggal hajtunk végre, hiszen a pontrendszer karakteralapú lesz. Ez annyit jelent, hogy egy kifejezetten harcos missziónál a lovag több pontot kaphat, míg egy varázsfőzet elkészítése után a mágus kap több tapasztalatot.

A The Sims Medieval 2011 tavaszán jelenik meg.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások