Megvan az amerikai Tetovált lány női főszereplője

Megvan az amerikai Tetovált lány női főszereplője

2010. augusztus 16. 23:10, Hétfő
Rátalált David Fincher saját Lisbeth Salanderjére, hiszen immáron hivatalos, hogy a népszerű svéd krimi, a Tetovált lány feldolgozásában, Rooney Mara fogja alakítani a tetovált hackert.

A Sony Pictures Entertainment sajtóközleményben jelentette be, hogy véget ért a Tetovált lány című feldolgozásfilm női főszereplőjének keresése, és Rooney Mara lett a kiválasztott, aki három filmben Lisbeth Salander bőrébe bújhat. Maga a szerep az elmúlt évek egyik legkívánatosabb hollywoodi női filmes főszerepévé nőtte ki magát, s épp ezért a Sony és a remake-et rendező David Fincher is megpróbált biztosra menni, hisz kifejezetten intenzív meghallgatási folyamat végén dőlt el az öt végső jelölt közül a befutó személye.


Rooney Marát idehaza legutóbb a Rémálom az Elm utcában főszereplőjeként láthattuk, mely első nagyobb filmes alakítása volt, előtte inkább csak sorozatokban tűnhetett fel. Mara azonban idén nem csak Freddy-vel találkozott, hanem a Közösségi háló című filmben David Fincherrel is megismerkedett, így némi előnnyel indult a válogatáson, hiszen a rendező tisztában volt képességeivel. A Svédországban forgatandó amerikai Tetovált lány jelen állás szerint 2011. december 21-én kerül bemutatásra Amerikában. Mara mellett eddig Daniel Craig és Stellan Skarsgard részvétele biztos a filmben.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások