Mégis van esély a Hipervándor 2-re?

Mégis van esély a Hipervándor 2-re?

2010. augusztus 22. 13:50, Vasárnap
Hayden Christensen elmondása szerint jó esély van arra, hogy elkészüljön a 2008-as év egyik legnagyobb csalódását okozó Hipervándornak a folytatása. Ami még kérdéses, az a folytatás sztorijának irányvonala.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb mozis csalódása a scifi műfajában egyértelműen a Hipervándor (Jumper) volt, melynek érdekes koncepciójából Doug Liman készített botrányosan rossz, gyerekes filmet. A produkció 85 millió dollárba került és rettenetes kritikák ide vagy oda, érdekelte az embereket, hiszen Amerikában 80, világszerte pedig 142 millió dollár bevételt hozott. Azonban mivel a 20th Century Fox stúdió tisztában volt a nézői véleményekkel, nem nagyon forszírozta a második részt.


Pedig megtehette volna, hiszen a Hipervándor egy 90-es évekbeli regény alapján készült, melynek 2004-ben megjelent a folytatása, sőt, 2008-ban egy újabb epizódot is kapott. A filmben a főszerepet játszó Hayden Christensen az MTV News-nak adott interjújában mondta el, hogy jelenleg is folynak a beszélgetések a Hipervándor 2-ről, s arról, hogy milyen irányba menjen a történet. "Remélem sötétebb tónusú lesz. A koncepcióban rengeteg még a kiaknázatlan lehetőség, főleg, hogy 2008-as film csak afféle felvezetés volt."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások