Hollywood egy remek scifi-mangát dolgoz fel

Hollywood egy remek scifi-mangát dolgoz fel

2010. augusztus 24. 10:26, Kedd
Hollywood ismét japán alapanyaghoz nyúl, ezúttal kifejezetten érdekeshez. Az All You Need Is Kill főszereplője egy katona és egy idegen faj, az adaptáció rendezését pedig Doug Liman vállalta el.

A Deadline már júniusban hírt adott arról, hogy Doug Liman rendezheti az All You Need Is Kill című mangaadaptációt, de az információ csak tegnap vált hivatalossá. A Hiroshi Sakurazaka által megírt japán alapanyagot Dante Harper készítette el forgatókönyv formájában. A szkriptet a Warner Bros. még tavasszal vette meg hétszámjegyű összegért cserébe.

Liman eredetileg a Warner Három testőr-adaptációját készítette volna, de úgy tűnik, hogy a stúdió nem akart belemenni a rohanós versenybe, hiszen egy konkurens gyártónál Paul W.S. Anderson is Három testőr-filmet tervez, s annak előkészítése jóval előrébb tart. Az All You Need is Kill eredetileg egy katonáról szól, akit egy felsőbbrendű idegen faj elleni harcra kényszerítenek, s eközben életét veszti. Azonban a katona nem hal meg, hanem újra- és újraéli utolsó napját, így folyamatosan változtatni tud bizonyos eseményeken, s egyre jobb harcossá válik - s talán még saját sorsán is tud változtatni.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások