Megvan, mikor mutatják be itthon a The Expendables-t

Megvan, mikor mutatják be itthon a The Expendables-t

2010. augusztus 30. 11:00, Hétfő
Októberben mutatják be nálunk a The Expendables-t, ami azt jelenti, hogy nagyjából Japánnal egy időben láthatjuk Sylvester Stallone zsoldosokról szóló akciómoziját. A forgalmazó a Palace Pictures.

Az Origó információi szerint a Palace Pictures mutatja be itthon a The Expendables című Sylvester Stallone-akciófilmet. Az Amerikában pár hete bemutatott régimódi zúzás nálunk valamikor októberben lesz látható, valószínűleg a hónap második felében, de egyelőre magyar cím és pontos premierdátum még nincs, csak annyi biztos, hogy szinkronizálva láthatjuk a filmet.

A Palace Cinemas mozihálózattal szoros kapcsolatban lévő nem régen alapított Palace Pictures általában olyan filmeket szokott bemutatni idehaza, melyeknek nincs hazai forgalmazója - valószínűleg a független gyártásban készült The Expendables is így akadt a csatorna horgára, hiszen azt sem az Intercom, sem pedig a UIP Dunafilm nem mutathatta be. (Igaz, egy ideig a Budapest Filmről szóltak a pletykák.) Azonban a PP, bár hiánypótló filmeket hozott be Magyarországra, eddig ezen premierjeivel nem ért el nagy sikereket. Olyan bemutatókról van szó, mint a Pokoli édenkert, A sötétség határán, a Testvérek, a Brooklyn mélyén, a Micmac - (N)agyban megy a kavarás, az Emlékezz rám vagy a Tébolyultak, de ők mutatják be itthon a George Clooney-féle Az amerikait is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások