Halasztják az Armageddon 3-at

Halasztják az Armageddon 3-at

2010. szeptember 6. 21:30, Hétfő
Az RTL Klub eredetileg szeptember 22-én tűzte volna műsorára az Armageddon 3 - Földindulás művésznévvel, illetve -címmel ellátott katasztrófafilmet, azonban a csatorna mégsem vállalja a sugárzást.

Az RTL klub szeptember 22-én, minden bizonnyal a tavaszi idény tévéfilmes sikerein felbuzdulva igazi B-filmes estét kívánt tartani, mely keretén belül műsorra tűzték volna az Armageddon 3-at, valamint az Óriáspókok - Jeges rémület című filmeket. Mai hír azonban, hogy a csatorna meggondolta magát, s két hét múlva kedden 21 óra 20 perctől mégsem az Armageddon 3 - Földindulás (Earthstorm) című filmet adják le Steohen Baldwin főszereplésével, hanem a Lányok a pácban című tinirománcot, melynek főszereplői Hilary és Haylie Duff.


A B-filmek szerelmesei azonban megnyugodhatnak, hiszen az eredetileg Ice Spiders címre hallgató Óriáspókok - Jeges rémület az előzetes terv szerint adásba kerül 23:15-től, mindössze annyi változott, hogy 16-os helyett 18-as karika lesz a képernyő jobb alsó sarkában. A Takács Tibor által rendezett alkotás rövid sztorija a következő: "Egy mindentől elzárt turistaparadicsomba érkeznek az amerikai sícsapat nagy reménységei. De az utazás hamarosan rémálommá válik, soha nem látott szörnyűségekkel szembenézniük a sportolóknak. A közeli katonai kutatólaboratóriumból elszökött hat óriási pók kizárólag emberekre vadászik. Dr. April Sommers (Vanessa Williams) biztos abban, hogy a pókok túlélik a hideget, és elpusztítanak mindenkit. A laboratórium vezetője mégis megtiltja a pókok kiirtását, ezért a doktornő Danhez (Patrick Muldoon), az egykori sztárhoz fordul segítségért."




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások