Hobbit: megvan az első esélyes Bilbó szerepére

Hobbit: megvan az első esélyes Bilbó szerepére

2010. szeptember 8. 23:10, Szerda
Az első értesülések szerint Ian Holm után Martin Freeman alakíthatná Zsákos Bilbót a legújabb Tolkien-feldolgozásban, a Hobbit-ban. A két részesre tervezett filmnek azonban még hivatalosan rendezője sincs.

Az EW értesülései szerint az angol Martin Freeman az egyik legesélyesebb arra, hogy a tervezett Hobbit-filmekben eljátszhassa Zsákos Bilbót. Freemant itthon a legtöbben talán Igazából szerelem pornós fénydublőrjeként ismerhetik, no meg ő volt Arthur Dent a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmben, plusz a Hivatal angol verziójában is játszott.

Az első jelentések egyébként arról szóltak, hogy Freeman kénytelen volt visszautasítani a szerepet, mivel már elkötelezte magát a BBC Sherlock című sorozatához, melyben Watson doktort alakítja. Azonban az EW informátorai szerint a Hobbit készítői úgy alakítanák a színész forgatási rendjét, hogy szerepelhessen a krimisorozatban is.

Egyelőre az MGM csődhelyzete miatt még nem 100%, hogy elkészülhet a Hobbit, de nem valószínű, hogy Hollywood kihasználatlanul hagyna egy ekkora ziccert. A Gyűrűk ura-trilógiában egyébként Ian Holm alakította Bilbót, azonban ő nem jöhetett szóba ezúttal a szerepre, hiszen a Hobbit jóval hamarabb játszódik.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások