Halasztják Delhusa Gjon párkereső show-ját

Halasztják Delhusa Gjon párkereső show-ját

2010. szeptember 11. 23:20, Szombat
Az RTL Klub a Benkő feleséget keres után előbb a tervezett Edit férjet keres című reality-jét halasztotta el (véglegesen), most pedig az I Love Gjoni premierjét tolják el a jövő évre. A ludas a Való világ 4.

Az RTL Klub 2011-ra halasztotta el Delhua Gjon tervezett párkereső valóságshow-ját, az I Love Gjonit. A döntés oka a Való világ 4 premierje, mely bejelentése után a csatorna úgy döntött most pazarlás lenne egyszerre három, nagy nézettségű műsort elindítani. Delhusa Gjon látványosnak nevezett párkeresését így csak jövőre nézhetjük meg magunknak.


"Elkészült a produkció, és nagyon jó lett: Benkő feleségkereső műsorához képest is tudunk újat, jobbat mutatni. Az X-Faktor már most óriási médiazajt csap, és a hamarosan induló Való világ 4 iránt is hatalmas érdeklődés tapasztalható. Delhusa Gjon műsora hetente egyszer jelentkezne, nem szeretnénk, ha nem kapna kellő figyelmet. A nézettségi adataink alapján megengedhetjük magunknak, hogy ezt a produkciót 2011-ben mutassuk be" - indokolta a döntést Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások