Itt a The Expendables - A feláldozhatók szinkronos előzetese

Itt a The Expendables - A feláldozhatók szinkronos előzetese

2010. szeptember 19. 12:25, Vasárnap
Vass Gábor, Dörner György és Epres Attila lesz ott a The Expendables - A feláldozhatók című Sylvester Stallone-akciófilm magyar hangjai között, legalábbis ez derül ki a film szinkronos előzeteséből.

A Palace Pictures október 14-én mutatja be a The Expendables - A feláldozhatók című Sylvester Stallone-akciófilmet, melyet a főszerepet alakító színész rendezett. A régimódi akciófilmként jellemzett alkotásban olyan akciósztárok tűnnek fel Stallone mellett, mint Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis vagy Arnold Schwarzenegger. Most végre az is kiderül, hogy a moziban kiknek a hangját fogjuk hallani, mikor az említett színészek szája mozogni kezd.


szólj hozzá: The Expendables - A feláldozha

A papírforma szerint Bruce Willis rövid szerepében Dörner György hangján fog megszólalni, mint ahogy Schwarzenegger is megkapta a Gáti Oszkár utáni második állandó hangját, Reviczky Gábort. Sylvester Stallone szinkronhangja Vass Gábor lett, ami meglepetés, hiszed eddig Gáti Oszkárt (15 alkalom) és Gesztesi Károlyt (7 alkalom) szokhattuk meg a színész magyarítójaként, de még Kálid Artúr is többször volt Stallone, mint Vass. (Utóbbi egyébként a Rambo 3, a Bérgyilkosok és a Dredd bíró után most lesz negyedjére Stallone-hang.) Jason Statham egyébként Epres Attila lesz, Mickey Rourke Sörös Sándor, Terry Crews Kálid Artúr míg az előzetes narrátora Galambos Péter.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások