Nem fogy az Amnesia: The Dark Descent

Nem fogy az Amnesia: The Dark Descent

2010. szeptember 20. 23:49, Hétfő
Rossz hírről számoltak be a rémisztő Amnesia: The Dark Descent alkotói. Egy héttel a megjelenés után ugyanis elég lesújtó adatokat kaptak a forgalmazótól. Minderről a hivatalos oldalon lehet olvasni.

"Ez volt az első játékunk, melyet megjelenése napján egyszerre hat boltban is meg lehetett vásárolni, szóval nagyon aggódtunk az eredmények miatt. Épp ezért már egy héttel a premier előtt elpostáztuk a példányokat, hogy minden helyen meg lehessen vásárolni a játékot és ez végül sikerült is."

"A kritikai visszajelzések is örömmel töltöttek el minket. Az Amnesia a MetaCritic összesítése szerint jelenleg 85 pontos átlagon áll, ami nagyon jónak számít. Annak is örültünk, hogy negatívumként szinte mindenki azt hozta fel, hogy túl rémisztő a program."



"Az viszont már kevésbé volt megnyugtató, hogy a játék 24 órával a megjelenés előtt illegálisan is letölthetővé vált, de erre fel voltunk készülve. Kiderült, hogy a másolat az egyik bemutató változatunkról készült és ennek hatására a jövőben kevesebb média kap majd ilyen review példányokat."

"Sajnos azonban az eladások nem úgy alakulnak, ahogy azt vártuk. Persze sokan mondhatják, hogy 1 hét után korai a számokon aggódni, de nincs igazuk. A grafikon görbéje ugyanis egyértelmű. A vásárlási kedv a premier napján volt a legmagasabb és azóta folyamatosan csökken az eladott példányok száma. Reméljük, hogy ez még javul, de egyelőre a csapat anyagilag nem került veszélybe."

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások