Itt a The Expendables magyar plakátja

Itt a The Expendables magyar plakátja

2010. szeptember 21. 12:00, Kedd
Hogy itthon is lesz-e akkora siker a The Expendables - A feláldozhatók, mint Amerikában, vagy nemzetközileg, azt nem tudni, de a plakát alapján a nézők tudni fogják, hogy nem zsákbamacskát vásárolnak a jegypénztárnál.

Most már magyar plakáttal is rendelkezik az ősz egyik legvártabb filmje, a The Expendables - A feláldozhatók, mely a Palace Pictures jóvoltából október 14-én kerül moziba szinkronizálva, de nem feltétlenül azokkal a hangokkal, amiket a szinkronos előzetesben is hallottunk. (A PP ígérete szerint mindegyik karakter a hozzá leginkább illő, megszokott hangot kapja meg, ha az lehetséges.)

A Sylvester Stallone által rendezett akciófilm plakáton is szereplő kilenc főszereplőjén kívül a filmben még feltűnik egy röpke jelenet erejéig Arnold Schwarzenegger is. Rajta kívül még Eric Roberts-et és Charisma Carpentert is láthatjuk. Sőt, mint arról már korábban hírt adtunk, a rendező a sok karakter miatt hat színész szerepét vágta ki a végső verzióból, így többek között Liam Hemsworth és Brittany Murphy jelenetei is a vágószoba padlójára kerültek.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások