Egyre ütősebbek a Stargate Universe 2. évad előzetesei

Egyre ütősebbek a Stargate Universe 2. évad előzetesei

2010. szeptember 24. 14:20, Péntek
Újabb és újabb előzetesek kerülnek leadásra a Syfy-on, s kerülnek fel a netre a Stargate Universe 2. évadából, s újabb és újabb, a sorozatból az első évad során kiábrándult rajongók döntik el, hogy esélyt adnak a folytatásnak.

Lehet, hogy bukás volt a Stargate Universe első szezonja, lehet, hogy a sorozat mellett kitartó nézők zöme is úgy véli, hogy nagyon gyenge az írók által összehozott végeredmény, de az biztos, hogy a scifi második szezonja előtt ismét nagy a várakozás rajongói oldalról. Ez többek között a kiadott előzeteseknek köszönhető, melyek kifejezetten biztatóra sikeredtek.


A Stargate Universe szeptember 28-án folytatódik Amerikában, egy keddi napon, ugyanis a Syfy úgy döntött, hogy péntekenként a frissen megvásárolt és a sokkal nagyobb nézettségre számot tartó WWE Smackdown című pankrációs sorozatot fogja adni. A bejáratott napot elhagyó széria számára egyébként a kedd sem számít rossz időpontnak, hiszen ekkor volt látható az elmúlt hetekben a Syfy egyik legnézettebb sorozata, a Warehouse 13.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások