Olcsó film lesz a The Avengers?

Olcsó film lesz a The Avengers?

2010. november 5. 08:19, Péntek
Netes értesülések szerint a Marvel stúdió szeretné minél kevesebb pénzből kihozni a szuperhős csapatról szóló Bosszú angyalai mozifilmet. A 140 milliós büdzsé az egyik legalacsonyabb lenne a műfajban.

Az ember azt gondolta volna, hogy az előkészületben lévő képregényfilmek közül a legtöbbe minden bizonnyal a The Avengers, vagyis a Bosszú angyalainak kalandjai fognak kerülni. A Bleeding Cool értesülései szerint azonban erről szó sincs, hiába fog a 2012-re tervezett filmben Vasember, Hulk és Amerika kapitány is szerepelni, a stúdió 140 millió dollár alatt akarja tartani a büdzsét.

A 140 millió dollár nagyjából az első Vasember költségvetésével egyezik meg, azonban elmarad a Sötét lovagra (185 millió), a Vasember 2-re (200 millió), valamint a Pókember 3-ra (258 millió) szánt összegektől. A lap értesülései szerint a szoros kereteknek köszönhetően páran távoztak is a projektből, mások pedig abban bíznak, hogy ha elfogy a produkció pénze, akkor a stúdió újabb pár millió dollár fog megkönyörülni a filmeseken.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások