Itt az élőszereplős Piroska-mozifilm előzetese

Itt az élőszereplős Piroska-mozifilm előzetese

2010. november 19. 01:00, Péntek
Az őszi tévés verzió után tavasszal mozis Piroska-feldolgozást is láthatnak a moziba járók - már csak az a kérdés, hogy Amerikában fog-e érdekelni annyi embert a Red Riding Hood, hogy itthon is bemutatásra kerüljön.

A Warner Bros. Pictures a napokban mutatta be a Red Riding Hood című thriller első előzetesét, mely Amanda Seyfriedet, Gary Oldmant, Billy Burke-öt és Virginia Madsent lehet majd látni. Az Amerikában márciusi 11-én bemutatásra kerülő filmben Seyfried Valerie-t fogja alakítani, aki két férfi között őrlődik - miközben családi tragédia éri, hiszen nővérét a falu környéki sötét erdőkben ólálkodó vérfarkas öli meg, akihez, mint később kiderül, különleges kötelék fűzi.


A film érdekessége, hogy nemrég az amerikai scificsatorna, a Syfy is bemutatta saját Piroska-feldolgozását, a Red: Werewolf Huntert Felicia Day főszereplésével. A film október 30-án 2,06 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, annak ellenére, hogy jóval kevesebb pénzből készült, mint a fent említett mozis verzió. A mellékelt videók Piroska két említett inkarnációját mutatja be.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások