A Fűrész 8 elmaradásának nagy nyertese

A Fűrész 8 elmaradásának nagy nyertese

2010. november 25. 16:10, Csütörtök
Jelen állás szerint nem lesz Fűrész 8 októberben, ezért több horrorfilm is megpróbálkozik az októberi fehér lyukak betöltésével. Ezek egyike A Dolog című John Carpenter-klasszikus előzményfilmje lesz.

A horrorfilmek rajongói nem csak a Sikoly negyedik része miatt várták annyira 2011. tavaszát, hanem mert a Universal Pictures akkorra tűzte ki A Dolog előzményfilmjének, a The Thing-nek az amerikai premierjét. Azonban a napokban a stúdió úgy döntött, hogy inkább a Halálos iramban-sorozat ötödik részét, az eredetileg nyárra tervezett Fast Five-ot mutatja be április végén, így a The Thing premierje egy időre bizonytalanná vált.

Azonban szerencsére nem arról volt szó, hogy a viszonylag sztármentes film nem kerül mozikba, s csak DVD-n vehetjük a kezünkbe, hiszen a Universal Pictures a Twitterén bejelentette a film bemutatójának új dátumát. A hivatalos infó szerint tehát 2011. október 14-én, a szokásos pénteki napon kerül a mozikba Matthijs van Heijningen Jr. horrorja, többek között annak köszönhetően, hogy az októberi horrornézők jó részét elcsaklizó Fűrész-sorozat jelen állás szerint nem folytatódik 2011-ben. Persze horror ettől még lesz a hónapban, egyrészt a Paranormal Activity 3 kerül bemutatásra október 21-én, másrészt 28-án a Lionsgate új horrorja, a Sam Raimi producerkedése mellett készült Dibbuk Box.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások