Mégis lesz jövőre Assassin's Creed játék

Mégis lesz jövőre Assassin's Creed játék

2010. november 26. 18:20, Péntek
Bár korábban még úgy nyilatkozott a Ubisoft, hogy 2011-ben nem lesz új Assassin's Creed, ma viszont már bejelentették, hogy ez mégsem lesz így.

A hírt Geoffroy Sardin, a Ubisoft európai részlegének marketing vezetője jelentette be pár órája, hogy a korábbi döntéssel ellentétben 2011-ben is megjelenik egy "nagy Assassin's Creed játék". Ez valószínű azt jelenti, hogy nem egy kiegészítőt kapunk, hanem talán a korábban pletykált valódi harmadik epizódot.



Természetesen ismét felmerült a kérdés, hogy mely korban játszódik majd az új játék. Sardin erre csak annyit mondott, hogy "érdemes megnézni több Assassin's Creed kiadványt, mert ezekben már szerepelnek olyan időszakok, melyeket érdemes lenne meglátogatni." A képregényekben hősünk eljutott a Szovjetunióba, de megjárta a Caesar-kori Rómát is, de továbbra is tartja magát a kínai helyszínről szóló pletyka, az űrbeli kaland illetve a II. világháborús rész is.

Az Assassin's Creed: Brotherhood kevesebb, mint egy hét alatt átlépte az 1 milliós eladást és ezzel a sorozat elérte a 20 milliós összeladást.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások