Ketten fogják vezetni az Oscar-gálát

Ketten fogják vezetni az Oscar-gálát

2010. november 29. 21:18, Hétfő
Az Oscar-gála szervezői úgy döntöttek, hogy két fiatal színész, James Franco és Anne Hathway fogja vezetni a 83. díjátadó. A világ legnagyobb filmes eseményére február 27-én fog sor kerülni.

James Franco és Anne Hathaway lesz a 83. Oscar-díj átadó ceremónia műsorvezetője. A két fiatal színészt azután kérték fel a készítők, miután Hugh Jackman tavaly után ismét nemet mondott az invitálásra. A következő Oscar-gálát február 27-én fogják rendezni, és a szervezők minden bizonnyal abban is bíznak, hogy visszaédesgethetik a közvetítéstől az elmúlt években elpártolt nézőket.


James Franco idén az Ízek, imák, szerelmekben és a Párterápiában játszott, valamint Danny Boyle új filmjében, a 127 Hours-ben, amiért egyébként szinte biztos, hogy jelölni is fogják legjobb férfi főszereplő kategóriában. Franco egyébként most tűnik fel másodjára az Oscar-gálán, Hathaway-nek azonban ez lesz az 5. jelenése, s 2008-as Rachel esküvője című filmért nominációt is kapott. (Egyébként a színésznő idén a Valentin napban és az Alice Csodaországban című filmekben tűnt, fel, a legfrissebb premierje pedig a Szerelem és más drogok volt.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások