Három vagy nyolc részes lesz az Így neveld a sárkányodat

Három vagy nyolc részes lesz az Így neveld a sárkányodat

2010. december 4. 15:40, Szombat
Akár nyolc részen át is élvezhetjük a jövőben az Így neveld a sárkányodat hőseinek kalandjait a mozikban. Kérdés, hogy mire Cressida Cowell összes könyvét adaptálják, addig hány generáció nő föl.

A Kung Fu Pandához és a Madagaszkárhoz hasonlóan az idei nagy siker Így neveld a sárkányodat is több részt fog kapni a Dreamworks Animationstől, a kérdés, hogy mennyit. Jeffrey Katzenberg egyelőre csak azt látja biztosnak, hogy 2013-ban megjelenik a mozikban a harmadik rész, amit még minimum egy epizód fog követni. A lényeg, foglalta össze az animációs főnök, hogy tudják, hogy a karakterek milyen utat fognak befutni a sorozat ideje alatt.

A bizonytalanságot pedig az szülheti, hogy az Így neveld a sárkányodat egy könyvsorozat alapján készült. Az író, bizonyos Cressida Cowell pedig nem kevesebb nyolc részt írt már a sorozatból, s jövőre jelenteti meg a kilencediket. Azaz, ha a közönségnek igénye van rá, akár 8 mozifilmet is megérhet a sárkányos móka. Nálunk egyébként a kezdő Így neveld a sárkányodat mellett kapható a második és harmadik könyv is: az Így lehetsz kalóz és az Így tanulj sárkányul.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások